Radovi 2018. godina
EDIT Osnovne Škole
2017/2018
Prva generacija Edit Code School-a sa radovima na temu "Upoznajmo županiju". Učenici su u radovima predstavili posebnosti svojih gradova i okoline, opisali prirodne ljepote i običaje, te svi radovi zajedno čine jedan zanimljivi i poučni vodič kroz našu Županiju.
POGLEDAJ RADOVE
Radovi 2019. godina
EDIT Osnovne Škole
2018/2019
Rezultat druge generacije Edit Code School-a su radovi sa temom "Moja EKO županija". Naši vrijedni učenici su izradili čak 24 stranice na kojima obrađuju različite teme vezane uz ekologiju i očuvanje okoliša.
POGLEDAJ RADOVE
Radovi 2020. godina
EDIT Osnovne Škole
2019/2020
Polaznici treće generacije su izradili web stranice po Storytelling metodi na temu „Naše mjesto-naša priča“ prateći tekstove koje su za njih pripremili njihove kolege iz Turističko-ugostiteljske škole, a koji kroz povijesne ličnosti koje obilježavaju pojedina mjesta i prate priču o istima.
POGLEDAJ RADOVE
Radovi 2021. godina
EDIT Osnovne Škole
2020/2021
EDIT Code School prati svjetske trendove, što pokazuje i četvrta generacija u kojoj su polaznici osnovnog tečaja Razvoj inteligentnih web aplikacija – (RIWA) naučili osnovne pojmove iz umjetne inteligencije. Korištenjem neuronskih mreža i principa strojnog učenja polaznici su izradili svoje inteligentne web aplikacije iz različitih područja interesa.
POGLEDAJ RADOVE
Radovi 2022. godina
EDIT Osnovne Škole
2021/2022
EDIT Code School prati svjetske trendove, što pokazuje i peta generacija u kojoj su polaznici osnovnog tečaja Razvoj inteligentnih web aplikacija – (RIWA) naučili osnovne pojmove iz umjetne inteligencije. Korištenjem neuronskih mreža i principa strojnog učenja polaznici su izradili svoje inteligentne web aplikacije iz različitih područja interesa.
POGLEDAJ RADOVE
Radovi 2022. godina
EDIT Osnovne Škole
2022/2023
EDIT Code School prati svjetske trendove, što pokazuje i šesta generacija u kojoj su polaznici osnovnog tečaja Razvoj inteligentnih web aplikacija – (RIWA) naučili osnovne pojmove iz umjetne inteligencije. Korištenjem neuronskih mreža i principa strojnog učenja polaznici su izradili svoje inteligentne web aplikacije iz različitih područja interesa.
POGLEDAJ RADOVE
Radovi 2024. godina
EDIT Osnovne Škole
2023/2024
EDIT Code School prati svjetske trendove, što pokazuje i sedma generacija u kojoj su polaznici osnovnog tečaja Osnove kibernetičke sigurnosti upoznali opasnosti koje se kriju u online okruženju. Ove godine su u tečaj Razvoj inteligentnih web aplikacija (RIWA) bili uključeni srednjoškolci.
POGLEDAJ RADOVE